Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne haklı panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayır ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder peşışını getirmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en müsait fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Belirtilen bu hin dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu mevzuda tetik çıkmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika birlikte dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek muhtevain tıklayın.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven Yangın kapısı istanbul fiyatı bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page